Hvordan beregner vi antall % rabatt?

Vi kalkulerer rabatten basert på prisene som vi tilbyr sammenliknet med vår partners og/eller bestillingsside. For å forsikre deg om at vi gjør en rettferdig sammenlikning, bruker vi alltid de samme vilkår og betingelser. Rabatten kalkuleres som vår partner bruker det (eller på bestillingssiden) før tilbudet går online.

Et eksempel: 3. februar har TravelBird følgende tilbud online: 3 netters opphold med frokost og et besøk til det lokale bryggeriet for kr 1500 per person (kr 1500 er den billigste prisen). Dagen før TravelBird setter tilbudet online (2. februar), er totalsummen  av samme tilbud (samme datoer og vilkår) basert på priser på hotellets og bryggeriets hjemmesider kr 3000. 7. februar bestilles tilbudet på TravelBairds nettside. Basert på de ledige prisene 2. februar, får kunden en rabatt på 50%.

Rabatten på tilbudssiden er relatert til den publiserte “fra”-prisen på tilbudssiden.