Hvordan forandrer jeg hyppigheten av eller melder meg av nyhetsbrevet?

Hvis du har en konto og heller ønsker å motta nyhetsbrevet sjeldnere kan du forandre innstillingene dine i Dine Reiser og forandre det til hverdager, helg eller søndager. I innstillinger kan du velge “e-post nyhetsbrev”. Du blir tatt videre til en side der du kan forandre dine personlige innstillinger.

Vi vil ikke at du skal dra, men dersom du skulle ønske, kan du også melde deg helt av nyhetsbrevet. Vennligst scroll ned til bunnen av denne siden og klikk på linken: “nei takk,  bare meld meg av”.

Hvis du ikke har en konto, vennligst følg denne linken for å lage en konto eller så kan du scrolle ned til bunnen av nyhetsbrevet trykke på linken “Meld meg av/motta sjeldnere” for å endre hyppigheten eller melde deg av.