Hvordan bruker jeg et gavekort fra TravelBird?

Har du vært så heldig å få et TravelBird gavekort? Hvorfor ikke bruke muligheten til å bestille en inspirerende reise?

Slik bruker du det:

1. I steg 4 av bestillingsprosessen (Betaling), kan du klikke på “Legg til en kode” som tilvalg øverst til høyre i boksen.
  2. Legg til din verdikode og klikk på “legg til kode”.
  3. Alt du trenger å gjøre nå er å bestille din drømmereise! Verdien på kupongen din vil bli trukket fra tilbudet du velger.

Du kan også aktivere kupongen her ved å fylle inn koden i gavekortet ditt.