Hva gjør jeg i en nødsituasjon?

Ring oss så snart som mulig i nødstilfeller! Vi er tilgjengelig for nødhjelp 24/7 og vil hjelpe deg på best mulig måte. Vær imidlertid oppmerksom på at telefoner etter kontortid er kun for nødsituasjoner.

Vi tror at våre samarbeidspartnere vil være i stand til å hjelpe deg og svare på alle dine spørsmål, i tilfelle du ikke kan nå oss.

TravelBird er også i samarbeid med Eurocross Assistance - som er et beredskapsenter som tilbyr assistanse døgnet rundt og verdensomspennende til reisende på ferie, når det gjelder medisinske, personlige, sammenbrudd og ulykker. For mer informasjon om Eurocross, vennligst besøk deres nettside.