Hvordan kan jeg kontakte TravelBird når jeg er på ferie?

Når du er på ferie, kan du alltid kontakte oss ved å bruke TravelBird-appen under "Dine reiser". Her kan du vurdere dine erfaringer på stedet. Hvis du er misfornøyd, kan du be om at vi kontakter deg, og vi vil gjøre det så raskt som mulig, for å prøve å finne en løsning for deg.

Hvis du ikke har TravelBird-appen ennå, kan du laste den ned her og logge inn med TravelBird-kontoen din. Hvis du ikke har en konto enda, les denne artikkelen for å opprette en.
Du kan også kontakte oss ved å ringe oss, sende en e-post eller via våre sosiale medier. Vi vil prøve å svare på spørsmålet ditt så snart som mulig. Hvis spørsmålet ditt er haster, anbefaler vi deg alltid å ringe våre kundeservice.