Jeg har nettopp ankommet hotellet og det er ikke slik jeg hadde forventet. Hva gjør jeg?

Vi er lei for å høre at hotellet du skal bo på ikke svarer til forventningene.

1. Først og fremst anbefaler vi deg å dele dine kommentarer med hotellet da hotellpersonalet sannsynligvis vil kunne hjelpe deg med en gang.
  2. Etterpå kan du rangere overnattingsstedet og kontakte oss på stedet gjennom “Dine reiser” i TravelBirds reiseapp. Da kan vi prøve å løse dette problemet så raskt som mulig slik at du kan ha en fin ferie.

Hvis du ikke har en konto kan du kontakte våre reiserådgivere og vi vil prøve å løse problemet så fort som mulig.