Kan jeg forandre pensjonstype for min bestilling?

Hvis du ikke har bestilt din reise ennå, er det mulig å forandre type pensjon hvis tilbudet du velger tilbyr å bestille til pensjon. Hvis det er tilfelle kan du velge din pensjon etter din preferanse. Vennligst merk at dette kan medføre ekstra kostnader. Noen ganger er det også mulig å legge til en spesifikk middag eller lunsj. På trinn 2 i bestillingsprosessen under “dine valg” kan du finne ut om dette er aktuelt for din ferie.

Hvis du allerede har bestilt reisen din og har bestemt at du vil forandre pensjonstype, ber vi deg vennligst å kontakte våre reiserådgivere som vil undersøke om det fremdeles er mulig å legge til pensjon. Vennligst merk at uansett om du har bestilt eller ikke, er det kun mulig å forandre pensjonstype dersom det er mulig i tilbudet.