Kan jeg legge til barn/flere voksne til mitt reisefølge?

I avsnittet “ytterligere informasjon” på tilbudssiden til TravelBird finner du informasjon om romkapasiteten og det nøyaktige antall personer som kan bo i romtypen(e) som er tilgjengelig. Når du klikker på en grønn dato i kalenderen ser du hvilke typer rom som er tilgjengelig for bestilling, for eksempel et dobbelt-, trippelt- eller familierom. Ikke bekymre deg dersom bare én romtype er tilgjengelig; du har muligheten til å bestille to rom samtidig! Vi gjør vårt beste for at rommene i bestillinger med flere rom ligger ved siden av eller ovenfor hverandre, men vi kan dessverre ikke garantere dette.