Hva trenger jeg å forberede før ferien?

For å hjelpe deg med å forberede deg til ferien, har vi laget en sjekkliste som du kan bruke før du legger ut på tur.

• Gyldig ID som oppfyller kravene til det landet du reiser til
  • Vaksinasjon(er), dersom det er pålagt
  • Dine reisedokumenter for hotell, leiebil og ombordstigningskort for fly
  • Visum, dersom det kreves
  • Reiseforsikring, dersom du har
  • Dersom du skal ha leiebil: Et gyldig førerkort og et kredittkort i hovedsjåførens navn.
  • Kos deg!

Du vil også motta en e-post fra oss før avreise. Her vil vi angi det du spesifikt trenger å forberede før ferien. Vennligst sørg for at du leser denne e-posten grundig, den ovennevnte listen er generell og ikke spesifikt til ferien.