Når vil jeg motta flydokumentene mine?

Du vil motta en e-post fra oss minst fem dager før avreise. Med denne e-posten kan du enkelt få tilgang til "Dine reiser" med TravelBird-kontoen din. Her finner du alle detaljer angående flyet ditt og flydokumentene dine.

Hvis du ikke har en TravelBird konto enda, må du opprette en for å få tilgang til "Dine reiser". Du kan lese denne artikkelen for å få hjelp til hvordan du oppretter

Hvis du ikke har mottatt noe fra oss, og du skal fly om tre dager eller mindre, vennligst kontakt vår kundeservice.