Når mottar jeg reisedokumentene mine?

Du vil alltid motta en bestillingsbekreftelse rett etter at du har bestilt. Gjennom denne e-posten kan du få tilgang til "Dine reiser" med TravelBird-kontoen din.

Avhengig av tilbudet du har bestilt, vil du enten kunne se dine reisedokumenter med en gang, eller de vil være tilgjengelige for deg minst fem dager før avreisedato. Dette vil bli tydelig angitt i din bestillingsbekreftelse. Hvis du velger å betale i avdrag, vil du kunne se dine reisedokumenter når alle betalingene er fullført.

Hvis du ikke har mottatt noe fra oss, og du skal reise om tre dager eller mindre, vennligst kontakt vårt Travel Advisor-team.