Kan jeg forandre navnene i min bestilling?

Muligheten for å endre (navnene til) de reisende i din bestilling avhenger av TravelBird-tilbudet du bestilte.

For noen bestillinger tilbyr vi fleksibiliteten av å forandre navn i bestillingen din online, til enhver tid, hvor det ikke tilkommer en endringsavgift. For å se om muligheten for ‘online datoendring’ er gjeldende for din bestilling anbefaler vi deg å følge de neste stegene:

1. Gå til ‘Dine Reiser’ på din TravelBird-konto
  2. Velg bestillingen du ønsker å endre
  3. Klikk på knappen ‘Endre bestilling’ (Hvis du ikke ser denne muligheten, er det ikke mulig enda å gjøre denne endringen online)
  4. Velg å endre navnet
  5. Følg stegene for å bekrefte dine endringer

Vennligst kontakt våre kunderådgivere i tilfelle du ønsker andre endringer eller hvis du trenger hjelp. Vi hjelper deg gjerne.

Merk at det tilkommer en avgift hvis vi gjør navneendringen for deg.
For en bestilling uten fly er endringsavgiften kr 120, og for en bestilling med fly er endringsavgiften kr 325. Avgiften vil dekke våre kostnader i forbindelse med endringen.

Merk også at de ytterligere kostnadene fra partnere kan tilkomme (f.eks navneendringer for fly og leiebil).

Hvis en annen person erstatter deg, forsikre deg om at denne personen aksepterer våre vilkår og betingelser gjeldende for denne reisen. F.eks.: hvis din originale bestilling inkluderer 2 voksne og 1 barn, skal dette ikke være annerledes etter navneendringen.