Vil jeg motta en påminnelse om neste delbetaling?

Ja, du vil motta en påminnelse om når du må betale neste delbetaling.

Når du velger å betale i 3 runder:

• Påminnelsesepost 1 vil bli sendt til deg 1 dag før din andre innbetaling må gjennomføres.
  • Påminnelsesepost 2 vil bli sendt til deg 5 dager før din tredje innbetaling må gjennomføres.
  • Påminnelsesepost 3 vil bli sendt til deg 2 dager før tredje innbetaling må gjennomføres.

Når du velger å betale i 2 runder:

• Påminnelsesepost 1 vil bli sendt til deg 5 dager før din andre innbetaling må gjennomføres.
  • Påminnelsesepost 2 vil bli sendt til deg 2 dager før din siste innbetaling må gjennomføres.