Kan jeg bestille en reise med TravelBird over telefonen?

Ja, det kan du! Alt du trenger er å ha din personlige informasjon klar og tilgjengelig, så hjelper våre reiserådgivere deg gjerne med din bestilling. Du kan nå oss på: 21 95 41 40

Vennligst merk at vi ikke kan ta imot kredittkortinformasjon, derfor sender vi deg en betalingslink. Med en gang våre reiserådgivere har gjort bestillingen for deg, har du 24 timer til å betale via linken i e-posten som våre reiserådgivere sender deg etter telefonbestillingen.