Kan jeg bestille en reise med TravelBird over telefonen?

Ja, det kan du! Alt du trenger er å ha din personlige informasjon klar og tilgjengelig, så hjelper våre reiserådgivere deg gjerne med din bestilling. Du kan nå oss på: 23960884

Vennligst merk at vi ikke kan ta imot kredittkortinformasjon, derfor sender vi deg en betalingslink. Med en gang våre reiserådgivere har gjort bestillingen for deg, har du 24 timer til å betale via linken i e-posten som våre reiserådgivere sender deg etter telefonbestillingen.