Hvorfor blir jeg bedt om å kun fylle inn 1 navn i steg 3 av bestillingsprosessen selv om det er flere reisende?

Siden vi ønsker at bestillingsprosessen skal gå så raskt som mulig, ber vi deg ikke om å fylle inn all reisedata på en gang. Dersom reisen din inkluderer fly, billeie og flere reisende, ber vi deg fylle inn fullt navn og passopplysninger i vinduet “ytterligere informasjon” som blir tilgjengelig for deg etter at reisen er betalt. Dette skjemaet vil også bli sendt til den e-postadressen du registrerte hos oss. Du vil ha 48 timer til å fylle inn den ytterligere informasjonen. Skulle det hende at du velger å ikke fylle inn denne informasjonen innen tidsfristen reserverer TravelBird seg retten til å kansellere din bestilling.