Jeg har funnet drømmereisen, hvordan bestiller jeg?

Først og fremst er vi kjempeglade for å høre at du har funnet drømmereisen her hos oss! Hvis du ønsker å gjennomføre bestillingen, vennligst gjør som følger:

1. Klikk på den gule knappen “Bestill nå” som du finner i tilbudet du ønsker.
  2. Velg ønsket avreisedag i kalenderen og klikk på neste.
  3. Velg antall reiser du vil kjøpe og deretter antall voksne og barn du vil reise med samt eventuelle tilvalg.
  4. Velg en betalingsmåte, fyll inn din informasjon og fullfør betalingen.
  5. Deretter er det bare å glede seg til en herlig reise!

Bestillingsprosessen vil være fullført når du mottar bekreftelsen på e-post. Vennligst pass på å fylle inn riktig e-postadresse når du bestiller. Dersom bestillingen din inkluderer fly eller leiebil vil vi også spørre deg om å fylle inn passinformasjon etter bestilling.