Hvordan kan jeg endre e-postadressen jeg mottar nyhetsbrevet på?

Hvis du vil motta vårt nyhetsbrev til en annen e-postadresse kan du enkelt og greit legge til den nye e-postadressen i nyhetsbrevfeltet under tilbudssiden vår.

Om nødvendig kan du melde den gamle e-postadressen av nyhetsbrevet ved å klikke på “motta færre” eller “avmeld” nederst i vårt nyhetsbrev.

Klikk på “lagre” og du vil ikke lenger motta nyhetsbrev til denne e-postadressen.