Kan jeg gjøre flere bestillinger eller en gruppebestilling?

Selv om vi ikke tilbyr gruppebestillinger, er det i de fleste tilfeller mulig å gjøre flere bestillinger samtidig. Slik gjør du dette:

1. Velg en ledig dato. Tilgjengelighet vises per dato i vår kalender.
  2. Etter å ha valgt en dato, fortsetter du til “Din bestilling” for å velge antall rom. Antall rom du kan bestille, avhenger av tilgjengelighet. Tilgjengelighet per rom vises automatisk.

I noen tilbud er det ikke mulig å velge mer enn ett rom per bestilling. I dette tilfellet kan du gjøre flere bestillinger hver for seg. For videre assistanse, vennligst kontakt våre reiserådgivere.