Hvor mye penger får jeg igjen hvis jeg kansellerer min bestilling?

Hvis du allerede har bestilt med oss og er nødt til å kansellere din reise hjelper vi deg så godt vi kan.

For å se kostnadene for din kansellering, logg inn på kontoen din, gå til ‘Dine reiser’ og klikk “Kansellere”’. Du vil da se kostnaden for din kansellering på det nåværende tidspunkt (kostnader for kansellering kan endre seg med tiden). Hvis du ønsker å fortsette med din kansellering, vennligst sjekk av boksen for å bekrefte din kansellering.

Hvis du ikke har en konto ennå, vennligst følg denne linken for å lage en eller les denne artikkelen for mer informasjon.

Hvis du foretrekker å kontakte oss for din kansellering, vennligst merk at kanselleringer etter kl. 17:00 vil finne sted den neste arbeidsdagen.

TravelBirds kanselleringsvilkår og avgifter finner du i seksjonen for ytterligere informasjon på tilbudssiden og på denne siden.