Hvor finner jeg flydetaljene i et tilbud?

Du finner informasjon om flyturen på venstre side av skjermen på trinn 3 av bestillingsprosessen som kalles for “personlige opplysninger”.

1. Trykk på den gule “bestill nå”- knappen for å starte bestillingsprosessen.
  2. Velg en datoen du ønsker å reise, velg flyplass, og antall netter du vil bestille og klikk “neste”
  3. Fyll inn detaljene og klikk “fortsett”
  4. Du er nå i trinn 3 i bookingsprosessen og all fly informasjon- inkludert dato, tidspunkt, flyplasser og kostnader - vil bli listet opp på venstresiden av skjermen din.

Etter at du har gjort din bestilling, mottar du en bekreftelse på epost med flyinformasjon. Dine reisedokumenter vil bli sendt til deg minst fem dager før datoen for avreise.

I og med at flytider kan endre seg, anbefaler vi deg å ta en titt på hjemmesiden til flyselskapet kort tid før avreise.