Jeg har mistet passet eller ID-kortet mitt. Hva gjør jeg?

Hvis du har bestilt en reise med oss, men har dessverre mistet passet/ID-kortet, vennligst kontakt våre reiserådgivere så snart som mulig og de vil prøve å endre din reise. Alternativt, kan du be om nødpass/ID-kort fra kommunen, men husk at denne prosessen kan ta noen dager og at ekstra kostnader påløper.

Dersom du har mistet pass mens du er på ferie, må du ta kontakt med TravelBird og det lokale politiet/lokale ambassaden for ditt hjemland så snart som mulig. Et nødpass kan være tilgjengelig for deg, men vennligst merk at dette kan være en kostbar prosess. Vi anbefaler å ta med en printet kopi av ditt pass før du reiser.