Hvilken informasjon mottar jeg før reisen?

Etter at du har kjøpt et TravelBird-tilbud, vil du motta en e-post med bestillingsbekreftelse. For å se mer detaljert informasjon om ferien (f.eks. Hotell, flyvninger og transport), kan du følge linken til "Dine reiser" i din bestillingsbekreftelse, og deretter logge inn med TravelBird-kontoen din. Hvis du ikke har en konto ennå, blir du omdirigert til påmeldingssiden der du kan legge til et passord for å opprette din nye konto.

Avhengig av tilbudet du har bestilt, vil du enten kunne se dine reisedokumenter med en gang, eller de vil være tilgjengelige for deg minst fem dager før avreisedato. Dette vil stå tydelig i din bestillingsbekreftelse. Vi takker for din bestilling og ønsker deg en fantastisk reise!