Kan TravelBird trekke tilbake et reisetilbud?

Selvom vi til en hver tid jobber for at alt på vår hjemmeside er korrekt til en hver tid, kan det forekomme feil av ulike slag i henhold til vårt innhold. Hvis dette forekommer har TravelBird rett til å trekke tilbake reisetilbudet før kl. 16:00 den neste virkedagen (for reisepakker til andre destinasjonen) eller før kl. 23:59 den andre virkedagen etter at du har bestilt din reise med TravelBird. TravelBird vil selvfølgelig tilbakebetale hele summen du har betalt dersom dette er tilfellet.