Hvordan betaler jeg?

Du kan betale online via MasterCard, Visa eller PayPal. Våre fakturaer inneholder alltid informasjon om hvilke betalingssystemer vi samarbeider med.

MasterCard og Visa

Hvis du ønsker å betale med kredittkort (MasterCard eller Visa), ber vi deg om å fylle ut dine kredittkortopplysninger og sikkerhetskode under betalingen. Denne informasjonen behandles i en sikker omgivelse online. Billettprisen blir da trukket fra din kredittkortgrense. Vi tar ikke ekstra betaling for betaling med kredittkort.

PayPal

Du kan også velge å betale med PayPal. I så fall blir du omdirigert til din PayPal-konto under betalingsprosessen. Her blir du bedt om å fylle ut dine innloggingsopplysninger. Når du har logget inn kan du godkjenne betalingen. Når betalingen er fullført mottar du en bekreftelse fra PayPal via e-post.