Hva er inkludert/ekskludert i prisen?

Prisene på vår hjemmeside er basert på priser, avgifter og skatter som var reelle når tilbudet ble publisert. Hva som er inkludert i prisen er beskrevet under “Tilbudet inkluderer” - seksjonen på tilbudssiden. I noen tilfeller finner du overskriften “Tilvalg:” i tilbudssiden, og denne delen viser til hvilke tilvalg du kan legge til i din bestilling, for eksempel transport mellom flyplass og hotell, innsjekket bagasje og utflukter. For å finne ut hva som ikke er inkludert i prisen henviser vi deg til delen “Ekskludert” nederst på tilbudssiden.

Hvis du allerede har bestilt et tilbud og vil bli minnet på hva som er inkludert, kan du logge inn på TravelBird-kontoen din og finne alle inkluderte tjenester under "Dine reiser".