Kan jeg bestille en reise for flere datoer selvom ikke alle er grønne?

For å sjekke ledige datoer for reisen du er interessert i kan du klikke på “bestill nå”. Da får du se kalenderen og de grønne datoene er de som er ledige. Klikker du på datoen vil du se hvor mange reiser som er tilgjengelig på den gitte datoen. Røde datoer er ikke lenger ledig og hvite datoer er datoer der det ikke tilbys reiser.