Hvordan kan jeg se den eksakte prisen for reisen på en gitt dato?

For å se prisen for en reise klikker du på “bestill nå” (den gule knappen) og deretter på den grønne datoen i kalenderen som du ønsker å reise på, du vil da se prisen for reisen. Når du har valgt en dato, vil det også (i de fleste tilfeller) være alternativer når det gjelder flyplass preferanse, lengden på oppholdet og romtypen. Prisen du vil da se er normalt, pris per person, med mindre annet er oppgitt. Den nøyaktige totale prisen vil være synlig i trinn 3 i bestillingsprosessen.