Hvordan vet jeg om det er ledig den datoen jeg vil reise?

For å sjekke ledige datoer for reisen du er interessert i kan du klikke på knappen “Bestill nå”. Da får du se kalenderen, og de grønne datoene er de som er ledige. Klikker du på en dato vil du se hvor mange reiser som er tilgjengelig på den gitte datoen. Hvis datoen ikke er grønn er den ikke lenger ledig og du vil ikke kunne klikke på den. Dette kan være fordi den er fullbooket eller at det er en dato der det ikke har vært tilbudt reiser.