Mottar jeg en faktura?

Du kommer ikke til å motta en faktura som et dokument, men du kommer til å motta en betalingsbekreftelse. Hvis du bestemmer deg for å betale alt på en gang, mottar du en oversikt over betalingen din i bekreftelseseposten. Hvis du har valgt å betale i delbetalinger, vil du få betalingspåminnelser hvor du kan se summen som er igjen å betale, og når du har fullført hele betalingen din, vil du få en betalingsbekreftelse. Hvis det er nødvendig, kan du bruke disse som et bevis for fullført betaling. Du kan også alltid finne betalingsoversikten ved å logge inn på TravelBird-kontoen din under "Dine reiser" i "Betalinger" seksjonen.