Hvordan kan jeg legge til/endre en e-post adresse?

For å legge til en annen e-postadresse i kontoen din må du følge disse trinnene:

Klikk på profil-ikonet, det vil ta deg til siden for kontoinnstillinger

1. Gå til “tilføy”. Denne linken er rett under din nåværende adresse
  2. Legg til en e-postadresse velg et skriv inn passordet ditt, og klikk på “Legg til e-postadressen”.
  3. Du vil motta en e-post med bekreftelse til din nye e-postadresse. Vennligst gå til e-posten din og bekreft kontoen din.
  4. Nå er du ferdig og har en ny e-post tilknyttet din konto!

I tilfelle du ønsker å slette din forrige e-post fra kontoen, må du følge de samme stegene ovenfor:

Med en gang du har lagt til den nye:

• Velg den og gjør den til din primære konto.
  • Velg din gamle e-postadresse, skriv inn passordet ditt, og klikk på “slett”.

Vennligst merk at du ikke kan slette en primær e-postadresse.