Hvordan kan jeg legge til/endre en e-post adresse?

For å legge til en annen e-postadresse i kontoen din må du følge disse trinnene:

1. Gå til innstillinger
  2. Gå til "skriv inn en e-postadresse". Denne lenken er rett under din nåværende e-postadresse
  3. Legg til en e-postadresse og klikk på "Legg til e-postadresse"
  4. Du vil motta en bekreftelses-epost til den nye e-postadressen. Vennligst gå til din epost og bekreft kontoen din.
  5. Nå er du ferdig og har en ny e-post knyttet til din konto!

Hvis du vil slette din forrige e-post fra kontoen, må du følge de samme trinnene. Når du har lagt til den nye e-postadressen, velger du den, og gjør den til den primære kontoen. Deretter velger du din gamle e-postadresse og klikker på "slett". Vær oppmerksom på at du ikke kan slette en primær e-postadresse.