Jeg ønsker tilgang på min reiseinformasjon gjennom e-posten dere sendte, men det krever et passord. Hva gjør jeg?

Når du prøver å få tilgang til reiseinformasjonen din gjennom e-postene vi sendte deg vil du bli spurt om et passord. Dette er passordet du valgte da du først lagde din TravelBird-konto. Hvis du allerede har en konto kan du fylle inn det samme passordet for å se din reiseinformasjon. Hvis du ikke har en konto ennå, vil du bli videresendt til siden for registrering. Her blir dine personlige detaljer fylt ut automatisk for deg, og alt du trenger å gjøre er å velge et passord og klikke på “registrer” for å få tilgang til din reiseinformasjon.

Dette er veldig enkelt og du kan lese denne artikkelen for å få hjelp. Med en gang du har en konto, blir reisen din mer stressfri ettersom alle dokumentene dine vil være tilgjengelig for deg.