Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke vil lage en konto?

For å kunne ha tilgang på informasjonen vi har om deg og reisen din, må du lage en konto. Denne kontoen gjør det lettere for deg å ha tilgang til all reiseinformasjon på ett sted. For at kun du skal ha tilgang på denne informasjonen, må du lage en konto med et personlig passord. Du kommer ikke til å motta uønsket e-post og nyhetsbrev hvis ikke du abonnerer på dette manuelt. Hvis du trenger å lage en konto, vennligst kontakt våre reiserådgivere som gjerne hjelper deg.