Hvordan laster jeg ned TravelBird-appen?

Så bra at du vil laste ned appen vår! Dette vil være til stor hjelp mens du er på ferie og også for å finne din neste reise.

Vennligst følg stegene under for å laste ned appen:

1. Du kan også følge disse linkene for iOS (For Apple) eller Android som vil ta deg direkte til appen vår.
  2. Klikk på “Last ned”.
  3. Når appen er installert på mobilen, må du logge inn for å se “Dine reiser”. For å gjøre det, fyller du inn din e-postadresse (den du er registrert med hos TravelBird) og passordet ditt.
  4. Nå kan du nyte alle fordeler ved å ha TravelBird-appen på mobilen, som kart, tilgang til reisedokumentene dine hele tiden, kommunikasjon med oss, og best av alt, den virker når du ikke er online!

Hvis du ikke har en konto ennå kan du lage en her.