Jeg har glemt passordet mitt, hvordan kan jeg endre det?

Hvis du har glemt passordet ditt kan du enkelt endre det ved å følge følgende trinn:

1. Gå til “tilbakestill passord
  2. Fyll in e-postadressen du registrerte deg med og klikk “Tilbakestill passord”
  3. Du mottar en e-post fra oss hvor du kan klikke på “Tilbakestill passord”. Vennligst sjekk din søppelpost hvis du ikke mottar denne e-posten.
  4. Fyll inn ditt nye passord og lagre ved å klikke en gang til på “Tilbakestill passord”

Du skal nå ha mulighet til å logge inn med ditt nye passord. Vennligst merk at dersom du har flere e-postadresser, er det viktig at du bruker den e-postadressen du registrerte din TravelBird-konto med.