Hvordan sjekker jeg inn med Ryanair?

Ryanair tilbyr online innsjekking 60 dager før avreise på flyet når du betaler for reserverte sitteplasser. Hvis du velger å ikke reservere plasser på forhånd, vil tilfeldige seter bli tildelt deg, og du kan sjekke inn online fra:

Fly som avgår opp til 12. juni: 4 dager og opptil 2 timer før avreise på flyet

Fly som avgår fra 13. juni: 48 timer og opptil 2 timer før avreise på flyet

Du finner de relevante flydetaljene i dine reisedokumenter. Vennligst les gjennom innsjekkingsretningslinjene:

1. Gå til www.ryanair.com
  2. Klikk på ‘check-in’ og fyll inn følgende detaljer:
  3. Flyreisens bookingnummer
  4. E-epost adresse: touroperating+referencenumber@travelbird.nl
  5. Klikk: “Start".
  6. Klikk "Innsjekking”
  7. Velg passasjerene du vil sjekke inn
  8. Velg “Bekreft”
  9. Fyll inn ID eller passdetaljer
  10. Velg “Fortsette”
  11. For din utgående flytur på venstre side, velg "Random assigned chair" (tilfeldig tildelt sete) for gratis tilfeldige tildelte sitteplasser, eller velg “Choose your seat” (velg sete) for å reservere og bestille ditt sete i henhold til dine preferanser. Velg en av disse alternativene for returflyet, hvis innsjekking for returfly allerede er tilgjengelig. Hvis innsjekking for returflyvning ikke er tilgjengelig, kan du også velge å sjekke gratis inn senere, inntil to timer før avreise.
  12. Vennligst sørg for at du sjekker inn separat for avreise og retur.
  13. Skriv ut boardingpasset ditt.

Viktig: Ryanair vil belaste deg med en høy avgift dersom du ikke kan vise ditt trykte eller mobile boardingpass på flyplassen.