Hvordan sjekker jeg inn med Ryanair?

Hvis ferien din har et fly med Ryanair, er det obligatorisk å sjekke inn på nettet og skrive ut ombordstigningspasset eller laste det ned til telefonen din via deres app for flyvninger ved utreise og hjemreise.

Ryanair tilbyr innsjekking på nettet 30 dager før avreise, og gratis inntil 4 dager før innsjekking. Gratis online innsjekking stenger 2 timer før avreise. Etter det, må du betale et gebyr ved innsjekking på flyplassen.

Du finner flydetaljene dine i Reisedokumenter. Vennligst les gjennom regler for innsjekking:

1. Gå til https://www.ryanair.com/no/no/check-in
  2. Klikk på “Check-In” og fyll inn de følgende detaljene:
  3. Ditt reservasjonsnummer
  4. E-postadresse: touroperating+referencenumber@travelbird.dk
  5. Click: “Start".
  6. Click "Sjekk inn nå!".
  7. Fyll inn passdetaljene dine.
  8. Fortsett med forhåndsvalgte seter eller forandre det til et betalt sete etter din preferanse.
  9. Vennligst vær oppmerksom på at du sjekker inn både for din avreiseflyvning og hjemreiseflyvning.
  10. Skriv ut ombordstigningskortet ditt

Viktig: Ryanair vil ta betalt et høyt gebyr dersom du ikke kan vise frem ombordstigningskortet eller ditt mobile ombordstigningskort på flyplassen. Det er derfor svært viktig at du har sjekket inn og har ombordstigningskortet ditt klart før ankomst på flyplassen.