Min betaling ble avvist, hva skal jeg gjøre?

Hvis betalingen ble avvist, kan det være et par mulige årsaker. Først og fremst ber vi deg å dobbeltsjekke om du har fylt inn de riktige detaljene. Dette er den vanligste årsaken til at en betaling blir avvist.

Hvis du er sikker på at opplysningene er riktige, så er det mulig at banken avviste betalingsprosessen på grunn av følgende grunner;

• Er det nok penger på kontoen din?
  • Har du nok (daglig / ukentlig) kredittgrense?
  • Er kortet ditt fortsatt er gyldig?
  • Tillater banken din denne typen betaling?

Ta kontakt med banken din hvis dette er tilfelle. Hvis ingen av de ovennevnte grunnene er årsaken, vennligst kontakt vår kundeservice.