Ik wil de persoonlijke gegevens bekijken die TravelBird van mij heeft. Hoe doe ik dat?

Bij TravelBird vinden we het erg belangrijk dat je de persoonlijke gegevens die we van jou opslaan kunt bekijken. Daarom kun je de persoonlijke gegevens die we hebben gekoppeld aan jouw e-mailadres eenvoudig exporteren en downloaden.

Dit zijn de stappen die moeten worden gevolgd om je persoonlijke gegevens te downloaden:

• Ga naar de pagina ‘Mijn informatie downloaden
  • Vul je e-mailadres in en zorg ervoor dat je de unieke pincode veilig opslaat voordat je op de knop klikt: 'Vraag download aan'. Je hebt deze code later nodig
  • Een bevestigingsmail is verzonden naar je e-mailadres
  • Klik binnen 24 uur op de knop 'Bevestig mijn verzoek' in deze e-mail
  • Je ontvangt direct daarna een e-mail wanneer de gegevens gereed zijn om te worden gedownload
  • Vul je unieke pincode in vanaf stap 2 om een ZIP-bestand met je persoonlijke gegevens te downloaden

Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op via een van onze kanalen.

In onze privacyverklaring kunt je meer informatie vinden over je recht om de persoonlijke gegevens die we van je hebben te bekijken.