Hoe maak ik een account aan?

Wat leuk dat je je wil inschrijven bij ons! Je bent slechts een paar stappen verwijderd van je TravelBird account:

1. Ga naar de inschrijfpagina.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Heb je al eerder bij ons geboekt? Gebruik dan hetzelfde e-mailadres.
  4. Kies een wachtwoord.
  5. Klik op ‘Registreren’.
  6. Ga naar je inbox en bevestig je registratie door op de link in de e-mail te klikken.

Als je al een account hebt bij ons, dan kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord op de volgende pagina.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier om een nieuw wachtwoord aan te maken.