Hoe kan ik TravelBird tijdens mijn verblijf bereiken?

Tijdens je reis kun je ons altijd bereiken via ‘Jouw Reizen’ in de TravelBird app. Hier kun je je reiservaringen beoordelen en als je ontevreden bent kun je ons vragen contact met je op te nemen. Dit zullen we zo snel mogelijk doen, zodat we een oplossing voor je kunnen vinden.

Als je de TravelBird app niet hebt, kun je deze hier downloaden en inloggen met je TravelBird account. Heb  je nog geen account? Lees dan hier hoe je er een maakt. Je kunt ons ook telefonisch, per e-mail of via social media bereiken. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Heb je een urgente vraag? Dan raden we je altijd aan om onze vakantieadviseurs te bellen.