Ik heb een leuke aanbieding gezien. Hoe kan ik boeken?

Leuk om te horen dat je een arrangement naar wens hebt gevonden! Boeken is heel eenvoudig en kan aan de hand van de volgende stappen:

1. Klik op de gele knop, getiteld 'Boek nu' of 'Koop nu'. Deze kun je vinden op de pagina van de betreffende aanbieding.
  2. Selecteer de gewenste aankomstdatum en klik vervolgens op 'Volgende'. Bij meerdere verblijfsduren of luchthavens per datum, is het mogelijk dat je moet scrollen om het arrangement van je voorkeur te selecteren.
  3. Kies het totaal aantal personen van je reisgezelschap en voeg desgewenst de optie(s) van je voorkeur toe.
  4. Selecteer een betalingsmethode en vul alle gevraagde gegevens in om de boeking compleet te maken.
  5. Bereid je voor op een onvergetelijk verblijf of een heerlijk dagje uit!

Het boekingsproces is compleet zodra je per e-mail een boekingsbevestiging hebt ontvangen. Let dus goed op dat je het juiste e-mailadres invult. Bevat je boeking een vlucht of huurauto? Dan vragen we je ook je paspoortgegevens in te vullen.