Waar kan ik de vluchtdetails vinden?

Om de vluchtdetails van een aanbieding te zien, dien je het boekingsproces te doorlopen. Volg deze stappen:

1. Klik op de gele “Boek nu” knop.
  2. Selecteer de datum waarop je wilt reizen en selecteer indien nodig de luchthaven van vertrek en het aantal nachten dat je wilt boeken. Klik vervolgens op “volgende”.
  3. Vul je gegevens in een klik op “Ga verder”.
  4. Je bent nu bij stap 3 van het boekingsproces. Op de linkerkant van je scherm zie je alle vluchtgegevens (inclusief data, tijden, luchthavens en kosten) voor de aanbieding die je geselecteerd hebt.

Als je al een reis bij ons geboekt hebt, dan vind je je vluchtdetails terug in je TravelBird-account onder “Jouw Reizen”.

Denk eraan dat vluchttijden altijd kunnen wijzigen. We raden je aan om kort voor vertrek de website van de betreffende vliegmaatschappij te raadplegen.