Welke informatie ontvang ik voordat ik op vakantie ga?

Nadat je een aanbieding hebt geboekt en betaald, ontvang je van ons per e-mail een boekingsbevestiging. Om meer details van je reis te bekijken (zoals informatie over je hotel, je vlucht en eventuele transfers), klik je op de link naar ‘Jouw reizen’ in je boekingsbevestiging. Je dient vervolgens in te loggen met je TravelBird-account.

• Heb je al een TravelBird-account? Dan vul je het wachtwoord in dat je hebt opgegeven toen je je account aanmaakte.
  • Heb je nog geen TravelBird-account? Dan word je automatisch doorverwezen naar de inschrijfpagina. Al je persoonlijke gegevens worden automatisch voor je ingevuld. Verzin een wachtwoord en klik vervolgens op ‘Registreren’.

Afhankelijk van de reis die je hebt geboekt, kun je meteen je reisdocumenten bekijken of zijn deze ten minste 5 dagen voor vertrek beschikbaar. Dit wordt weergegeven op je boekingsbevestiging.