Hoe kan ik de prijs van een aanbieding op een specifieke datum zien?

Je kunt de exacte prijs van een specifieke datum bekijken door in de aanbieding op de gele knop met de tekst 'Boek nu' te klikken. Klik daarna op een groene datum. Als je een specifieke datum hebt geselecteerd, heb je vaak nog de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende vliegvelden, verblijfsduren en kamertypes. De prijs die je dan ziet is normaal gesproken de prijs per persoon, tenzij anders aangegeven. De exacte totaalprijs is zichtbaar in stap 3 van het boekingsproces.