Hoe weet ik of de aanbieding beschikbaar is op de datum van mijn voorkeur?

Om te zien of de aanbieding beschikbaar is op jouw gewenste aankomst- of vertrekdatum, klik je op de gele knop met de tekst 'Boek nu'. De groene data zijn beschikbaar om te boeken. Wanneer je op een groene datum klikt, zie je direct hoeveel arrangementen er nog beschikbaar zijn op deze dag. Is een datum niet groen gemarkeerd? Dan is deze helaas niet meer beschikbaar en kun je er ook niet op klikken. Deze datum is wellicht nooit beschikbaar geweest, of de datum is al volgeboekt.