Hoe werkt de app offline?

De TravelBird-app is offline te gebruiken, zodat je op elk moment toegang hebt tot je reisinformatie. Je hoeft dus niet verbonden te zijn met wifi. Om offline gebruik te kunnen maken van de app, dien je de app te openen op een moment waarop je wel internet hebt. Op deze manier kan de informatie laden. Zodra je dit hebt gedaan, is de informatie op elk moment en overal beschikbaar. Zo heb je je boekingsbevestiging en reisdocumenten dus altijd bij de hand.