Hoe kan ik een e-mailadres wijzigen of toevoegen?

Om een nieuw e-mailadres toe te voegen volg je de volgende stappen:

1. Ga in je account naar ‘Instellingen’
  2. Klik op ‘Pas je e-mailadressen aan’. Dit kopje vind je onder je huidige e-mailadres
  3. Vul een nieuw e-mailadres in en klik op ‘Voeg e-mail toe’
  4. Je ontvangt een e-mail op het ingevulde e-mailadres. Hiermee kun je het nieuwe e-mailadres bevestigen.
  5. Klaar! Je hebt nu een nieuw e-mailadres toegevoegd aan je account.

Als je een e-mailadres wil verwijderen uit je account, dan pas je dezelfde stappen toe. Zodra je een nieuw e-mailadres hebt toegevoegd, kun je deze selecteren en klikken op ‘Maak primair’. Vervolgens selecteer je het oude e-mailadres en klik je op ‘Verwijder’. Let er op dat je niet je primaire e-mailadres kunt verwijderen.