Hoe kan ik een e-mailadres wijzigen of toevoegen?

Om een nieuw e-mailadres toe te voegen volg je de volgende stappen:

1. Ga naar de pagina met accountinstellingen door op het profiel-icoon te klikken
  2. Klik op ‘Pas je e-mailadressen aan’. Dit kopje vind je onder je huidige e-mailadres
  3. Vul een nieuw e-mailadres in, vul je wachtwoord in, en klik op ‘Voeg e-mail toe’
  4. Je ontvangt een e-mail op het ingevulde e-mailadres. Hiermee kun je het nieuwe e-mailadres bevestigen.
  5. Klaar! Je hebt nu een nieuw e-mailadres toegevoegd aan je account.

Als je een e-mailadres wil verwijderen uit je account, dan pas je dezelfde stappen toe.

Zodra je een nieuw e-mailadres hebt toegevoegd:

• Selecteer je nieuwe e-mailadres en klik op ‘Maak primair’.
  • Selecteer het oude e-mailadres, vul je wachtwoord in en klik op ‘Verwijder’.

Let er op dat je niet je primaire e-mailadres kunt verwijderen.