Ik wil mijn reisinformatie bekijken via de e-mail die ik heb gekregen, maar er wordt om een wachtwoord gevraagd. Wat moet ik nu doen?

Wanneer je je reisinformatie wil bekijken via een e-mail die door ons is toegestuurd, wordt er om een wachtwoord gevraagd.

• Heb je al een TavelBird-account? Dan vul je het wachtwoord in dat je hebt gekozen toen je je account aanmaakte.
  • Heb je nog geen TravelBird-account? Dan word je automatisch doorverwezen naar de inschrijfpagina. Hier maak je een wachtwoord aan en klik je op ‘Registreer’. Vervolgens kun je je reisinformatie bekijken.

Hier kun je meer lezen over het aanmaken van een account. Met je account heb je gemakkelijk toegang tot al je reisdocumenten.