Hoe download ik de TravelBird app?

Leuk dat je de TravelBird app wilt downloaden! De app is heel handig gedurende je reis en om je nieuwe reis uit te zoeken.

Volg deze stappen om de app te downloaden:

1. Klik op iOS (Apple) of Android en je krijgt meteen de app te zien.
  2. Klik op “download”.
  3. Zodra de app op je apparaat geïnstalleerd is, moet je inloggen om “Jouw Reizen” te zien. Om in te loggen vul je je e-mailadres (waarmee je geregistreerd bent bij TravelBird) en je wachtwoord in.
  4. Nu kun je genieten van alle voordelen van de TravelBird app zoals routebeschrijvingen, toegang tot je reisbescheiden en mogelijkheden om met ons te communiceren. Het allerhandigst: de app werkt ook offline!

Heb je nog geen account? Dan kun je er hier een maken.