Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe maak ik een nieuwe aan?

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je gemakkelijk een nieuwe aanmaken door te volgende stappen te volgen:

1. Ga naar ‘reset wachtwoord’.
  2. Vul het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent in en klik op ‘Reset mijn wachtwoord’
  3. Je ontvangt van ons een e-mail, waarin je kunt klikken op ‘Reset mijn wachtwoord’. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan even je spambox.
  4. Vul je nieuwe wachtwoord in en sla het wachtwoord op door nogmaals op ‘Reset mijn wachtwoord’ te klikken.

Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord. Let erop dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij ons geregistreerd bent.