Hoe verwijder ik mijn persoonlijke gegevens van TravelBird?

We vinden het jammer om je te zien gaan, maar we zullen je zoveel mogelijk ondersteunen bij het verwijderen van je persoonlijke gegevens.

Hou er rekening mee dat zodra je je persoonlijke gegevens verwijdert, je ook wordt afgemeld voor onze nieuwsbrief en dat je account en reisgeschiedenis worden verwijderd. Dit betekent dat je geen toegang meer hebt tot eerdere beschikbare informatie, zoals Jouw Reizen en je e-mailgeschiedenis.

Onder bepaalde omstandigheden moeten we je persoonlijke gegevens bewaren. We moeten bepaalde persoonlijke gegevens opslaan voor de Nederlandse Belastingdienst om aan te tonen dat onze diensten daadwerkelijk door jou zijn gekocht. Je persoonlijke gegevens kunnen ook langer worden bewaard voor het oplossen van geschillen met betrekking tot je boeking.

Je kan meer informatie vinden in onze privacyverklaring over het ‘vergeetrecht’.

Dit zijn de stappen die moeten worden gevolgd om je persoonlijke gegevens van TravelBird te verwijderen.

Als je ingelogd bent in je TravelBird account:

Als je niet bent ingelogd in je TravelBird account:

  • Ga naar ‘Verwijder gegevens
  • Vul je e-mailadres in en klik op ‘Verstuur een bevestiging’
  • Open de e-mail die je hebt ontvangen in je inbox
  • Bevestig het verwijderen van je persoonlijke gegevens door op de link in deze e-mail te klikken
  • Klik op ‘bevestigen’

Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op via een van onze kanalen.

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.














 

Was dit artikel nuttig?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons